2007-01-19

förtjusta utrop

Vi har varit på en hel drös visningar till.
Dyra lägenheter, stora lägenheter, lägenheter med utsikt, och utan. Sådana med dåliga gårdar, eller hysteriskt stajlade. Eller den med kvadratmeter efter kvadratmeter av övermålad vävtapet.
Ingen har riktigt klickat.
Igår såg vi på en yuppiedröm i Rörsjöstaden. Stuckaturer , parkettgolv. Nytt tjusigt kök med vita luckor och grått småkakel. Urtjusigt, helt enkelt, men det tyckte å andra sidan paret som tittade på den samtidigt som oss också, och att ge sig in i en budgivning när utgångspriset är 1.795.000... Tror inte det.

Idag, däremot, såg vi en riktigt, riktigt söt och trevlig liten lägenhet. Lite jobb att göra, men en härlig gård och väl disponerade ytor. Skulle tvinga oss att göra oss av med en massa prylar, vilket är bra. Mm, vi kanske satsar på den här. Ska kolla med en mäklarkompis först. Utgångspriset är så lågt att vi har råd att drämma till lite, men månadsavgiften lite dyr. Men många förtjusta utrop har vi låtit undslippa oss.

Och attans vilken proffsig mäklare. Smart, rolig, fokuserade på helt rätt saker. Utan att glossa över negativa sidor, lyckades han framhäva de bra. Vi var riktigt impade.

Inga kommentarer: