2006-02-10

synergi

Man gillar ju synergieffekter. "Om jag samtidigt planerar det, kan det ju ge upphov till..." Fast frågan är om det ibland bara blir för mycket.
Distriktsmässan i onsdags - inte påverkbart. Temahelg för konfirmander i helgen - beslutat sen länge. Så då kan vi ju liksom passa på att blåsa upp alltihop till "församlingens barn- och ungdomsvecka", bjuda in alla medlemmar i Svenska Kyrkans Unga här i församlingen att komma hit såväl fredag, lördag och söndag, ha årsmöte, festmässa, övernattning, middagar och luncher, juniordisko, trubadur, trollerikonstnär, filmvisning, ansiktsmålning, mötesskola, eldslukare... Det är ju inte så att vi hade att göra med över 100 konfirmander och en massa tematiska rum som ska byggas för att ge dem en rent faktisk vandring genom gudstjänsten.
Fast jag klagar inte, inte jättemycket i alla fall.
Det är stort, spännande och roligt. Det var en ren slump, och synnerligen oturligt, att vår saknade kollega begravs idag också.
Och eftersom "mitt rum" är kyrie, infinner sig den rätta sinnesstämningen lätt. Får väl se om överväxlingen till fest i morgon eftermiddag går lika lätt.

2 kommentarer:

Karin sa...

Hej, vill du maila mig din epostadress?

karin@langstrom.nu

Maria sa...

Sure. Varsågod.