2007-05-25

det ljusnar

Detta har varit en jobbig, jobbig dag.
Renoveringen av lägenheten har just gått in i den hysteriska slutfasen, kvar att göra är att måla hall och vardagsrum. Det kommer bli riktigt fint, men hela familjen är på gränsen att inte orka. Tack och lov går flytten på söndag, så då är i alla fall det stressmomentet borta. Det vi inte hinner göra till dess, får vi väl helt enkelt göra efteråt.

Men det är bara en del av orsaken till att det har varit jobbigt. Jag är verkligen på väg att bli sjuk nu, har haft feber och ont i huvudet halva dagen, varit illamående och trött. Kanske är det bara utmattning, men kanske inte. I alla fall är det bättre nu, tog ett par Alvedon och tvingade i mig några mackor. Det var inte lika svårt att tvinga i sig alldeles för mycket godis, men jag är hellre illamående av det skälet *ler*

Nåja, i kväll blir det packande av flyttlådor. Barnets rum ska monteras ner och packas, själv är hon hos farmor och farfar hela helgen. Hon har varit oerhört klängig och krävande de senaste dagarna, cirkusen som är vårt liv just nu sliter självklart på henne också. Men snart är det över.

3 kommentarer:

Madicken sa...

Hoppas du får en god natts sömn och vaknar pigg säger hon som också bor bland flyttkartonger!

Maria sa...

Jodå, det är bättre idag, och när jag nu lyckats krafsa ner en predikan är jag rätt nöjd med tillvaron.
men visst är det en pina att packa! Jag gillar att flytta, känslan av äventyr och nystart, men processen innan är förfärlig.

Madicken sa...

Packa är pest! Och vi vet inte om vi måste vänta ända till september med flytten om vi inte blir av med lyan vi har nu innan. Den nya står tom 1 juli annars. Hoppas, hoppas..