2007-06-18

nedtrappning - pah!

Sista veckan innan semestern.
Det sägs att man ska trappa ner då, att de första dagarna innan på semestern inte ska försvinna i en lugna-ner-sig-efter-stressig-vår-dimma. De som säger så har inte ett prästerligt schema. Den här veckan har jag fyra begravningar, middagsbön på midsommarfirandet, morgonbön i morgon, öppet hus med barnen, ett dop, gudstjänst på äldreboende och midsommardagsgudstjänst.
Men sedan - fyra veckor av stillsamt pysslande med hemmet, av umgänge med familjen, av jordgubbar och sallad, av glass, av små resor hit och dit... Det ska bli så skönt!

11 kommentarer:

Jeez sa...

Jag vill också umgås.

kantorn sa...

Full fart in i mål bara :-) Har ni vägarna förbi östra skaraborg får ni höra av er.

Maria sa...

jeez: kollade helger inför astrid lindgrens. Vad tror du om 18-19/8? Vet att det är svårt att säga nu, men ändå... *ler* Annars ska jag kanske kunna skaka loss en helg eller så under semestern...

kantorn: you bet! Och vice versa, kommer du/ni till Malmö så hör av dig!

kantorn sa...

Inte omöjligt. Planerar en tur i det vackra skåne i sommar.

séra Jónatan sa...

Du är utmanad! se detta inlägg

Maria sa...

Redan avklarad! se: http://prastflickan.blogspot.com/2007/03/utmanad-igen.html

Förresten Jonatan, jag kommer inte in för att kommentarea hos dig, datorn säger nåt om "stack overflow at line 54". Hos mig eller dig?

séra Jónatan sa...

Det är hos mig! Den gör så i Internet Explorer och jag skall rätta till det så snart som möjligt. I Eldrävens läsare fungerar det bra!

séra Jónatan sa...

Fixat!

Madicken sa...

Hm, känner igen...fast min semester börjar inte förrän vecka 29.

Fifiluraren sa...

Jag ogillar kedjebrev och är alltid en notorisk kedjebrevsbrytare. Men den här gången tycker jag att det var lite intressant att se vart det hela tar vägen. Det bor väl en liten Nicke Nyfiken i mig trots allt...

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Take it or leave it!

Maria sa...

fifiluraren: se http://prastflickan.blogspot.com/2007/03/utmanad-igen.html.
Men visst är det en rolig utmaning!