2007-06-04

stadsbo

Long time no hear, jag vet. Vi har inte fått inkopplat bredbandet i nya lägenheten, så det blir bloggat när jag har tid på jobbet. Som nu alltså.
Nu är jag alltså stadsbo. Än så länge skönt, väldigt skönt! Alla restauranger som ligger direkt utanför tröskeln, att jag bara kan gå till bion om jag har lust (vilket jag hade i lördags, såg Pirates 3, vilket var ren och ganska okomplicerad underhållning). Förvisso är det lite högljutt på lördagskvällarna, men det är ok om man bara inte har fönstret öppet.

Tempot i famljen drogs också ner avsevärt när vi väl hade lämnat nycklarna till gamla lägenheten, inga deadlines kvar, nu packas lådorna upp i den takt vi orkar. Snart semester, då ska väl orken komma förhoppningsvis.

4 kommentarer:

Madicken sa...

Grattis till avklarad flytt! Vi har inget hört ännu om någon tar över vår lya innan september - så det är bara att fortsätta packa och leva bland kartonger. Som tur är kan vi fly till sommarstället ibland...

séra Jónatan sa...

Ta det lugnt nu! Ingen anledning att stressa. En kompis till mig sade: "Om ni tycker att det ser stökigt ut, välkommen til vårt sommarhem! Nu prioriterar vi vår trädgård."
Det är kanske något att tänka på?

Jeez sa...

Vi har ju fortfarande ouppackade kartonger i källaren efter novemberommålningen... för att inte tala om hörnet i köket med alla målargrejjor... ingen idé att stressa om du frågar oss!

Maria sa...

Tack vänner.
Nej, stress blir det inte! Har haft nog av det, och ni som varit hemma hos oss vet ju att vi lever rätt väl i kaos och oordning *ler*