2008-02-03

skön helg

Igår var sötaste kantorn RB på besök (sorry, kantor RT ;o), vi åt middag och spelade spel. Det är alltid roligt när människor man tycker mycket om, i det här fallet R och maken, träffas och gillar varandra. Det var till och med alldeles för trevligt, R lämnade oss kl. 2.20...

Men trots detta var jag uppe med tuppen (nåja, klockan åtta), och var i kyrkan en timme och tjugo minuter senare. Idag assisterade jag "bara", men då celebranten/predikanten är ny på tjänsten, och jag skulle sjunga litanian var det lika bra att vara där i mycket god tid. Det blev en härlig gudstjänst, mycket få missar från någon av oss.

Och sedan fortsatte sällskapsspelandet med andra vänner. Nu är det inte mycket energi kvar. Men det gör inte särskilt mycket, det är söndag kväll och jag har inget jag måste göra.

2 kommentarer:

kantorn sa...

Kantor RT...antar att det är jag. :)
Jag kanske inte är sötast, men jag är rätt go ändå! :)) (fast vi har ju aldrig träffats, så du kan ju inte vara HELT säker...)

Kantorer på R verkar dock ligga i topp... haha!

Maria sa...

Åh, kantor RT! Jag hoppades du skulle titta in ;o) Jag håller det för möjligt, kanske till och med troligt, att jag skulle bli alldeles överväldigad av din charm om vi skulle träffas en dag, det är bara att hoppas att det blir snarare än förr!