2008-06-30

resa bort

1. Aaaargh! Katterna! Våra kattvakter är ju borta. Hur ska vi lösa det? Svärföräldrarna förbarmade sig. Puh.
2. CD-spelare till dottern. Ja, hon är bara 4,5, men hon äääälskar sina cd-sagor. Och om det gör 4,5 timmar på tåget mer uthärdliga, då attans är den befogad. Men...
3. Vadå, inga bärbara cd-spelare? Ja, vi vet att det är lite stenålder över dem, men det görs faktiskt fortfarande skivor, framförallt lyssnar många på böcker så... men visst, vi letar vidare.
4. Tack, Teknikmagasinet (även om er slogan "meningen med livet" är lite i häftigaste laget,va?!).
5. Packa, packa.
6. Eh...flytta bilen, långt bort. Ja, för på vår gata städas det minsann den fjärde, och då är vi borta. Så nu får maken åka och lämna den i typ Holma eller någonstans där det städas i slutet av månaden istället för i början.
7. Sista minuten-uppdaterande och fixande på datorn (kommer jag ha abstinens? Vad i hela fridens namn får dig att undra det?).
8. Oj då, biljetterna. Packa dem också. Och eventuella presenter (eventuella för att de som ska få dem kanske skulle kunna läsa detta, även om de kanske befinner sig i ödemarken...).

Jaja, det är ju ingen jorden runt-resa. Sex dagar i Stockholm, liksom. Men när vi reser, då ska det göras ordentligt. Lika bra att stressa upp sig redan.

4 kommentarer:

Jeez sa...

Maken fick igång 3Gmodemet så vi är hur uppkopplade vi vill! Men abstinens kanske du ändå får eftersom jag kommer häcka här medan du springer efter Ester och papporna tar hand om 4,5åringarna ;-)

LudoMan1 sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Den här pappan har jagat 4,5-åring hela veckan. Om mamma jagar så kan du och jag surfa. Eh?

Maria sa...

Det känns sååååå betryggande att åka till en ö med er två!