2007-10-30

men oj då

I Stockholm. Nattning. Pratar om att eventuellt besöka Slottet i morgon, eftersom barnet är mycket, mycket intresserat av prinsessor. Pratar om prinsessorna, och så småningom prinsen. Barnet (med ett allvetande småleende):

"Men den svenske prinsen vill bara gifta sig med pojkar!"

Mamman störtar storgarvande ut ur rummet. Ridå.

6 kommentarer:

Christoffer sa...

Det kallas för försvarsmekanism, gör det inte?

Som för att förklara varför hon inte är gift med prinsen?

/Christoffer

Maria sa...

Ah, men på en direkt fråga om hennes tilltänkte var en prins, svarade hans ömme moder att det var han visst. Så då blev ett mycket ungt flickhjärta lugnat, och hon kunde se med överseende på alla...eh...bekymmer som en eventuell förälskelse i Carl-Philip skulle orsaka...

Cissi sa...

Fy så sött.
Är ni fortfarande i Hufvudstaden?
För... vi har liksom (ja å Fredrik alltså) en liten present till dig.
Tänkte att det kanske i såna fall fanns tillfälle att ses och fika, om inte annat jallafall att få överlämna denna lilla sak! =)

Kram

Christoffer sa...

Klok moder.

/Christoffer

Maria sa...

Cissi: Ack nej. Vi åkte hem igår. När är ni i Skåne nästa gång? Runt jul kanske? Då måste vi ses i alla fall! (oavsett det där med presenten, även omd et ju lät trevligt... ;o)

Christoffer: Ja, hon är rätt klok, min dotters tilltänkta svärmor. Och dottern har också prompt deklarerat att hon är kär i hennes son, eftersom han ju är en prins (ja, hon är rätt ytlig, men det får man om man är bara 4 år gammal...)

Cissi sa...

Vi kommer till Skåne strax före nyår. Så kanske träffas i början av 2008?!
Det var ju faktiskt rätt länge sen nu.
Maken hälsar