2007-09-30

vuxen-poäng

Det är någonting alldeles särskilt underbart med dagens första kaffe.

I övrigt var det en härlig dag igår. Barnkalaset gick hyfsat smidigt, så smidigt dylika nu någonsin går. Dottern var i alla fall nöjd, och blev fullständigt översköljd med rosa och glittriga prylar, precis som hon ville.

Och tre timmar därefter kom de första kvällsgästerna. Jag har fasat lite för att det skulle bli för lite folk, men det var inte fallet. Lägenheten var i topptrim (vi lyckades sätta på täckskivan på diskmaskinen i mellanrummet mellan festerna, så den både fungerar och är snygg nu :o) och vi pratade och drack vin och mojitos till klockan tre på natten, då jag körde ut de sista pratsamma gästerna. Det var svårt att få dem/oss att sluta snacka, då ämnet, religionens plats i offentligheten, engagerade alla närvarande, om än från oerhört olika vinklar.

Och idag är faktiskt lägenheten i lika gott skick, eftersom oerhört duktiga jag stoppade nämnda diskmaskin full innan vi gick och lade oss. Det om något är väl massor med vuxen-poäng!

2 kommentarer:

avgrundsdjup sa...

Många vuxenpoäng till dig! Nästa helg är det vår tur med kalas - hyr du ut dina tjänster i kalasfixarbranschen...?

Maria sa...

*ler* dessvärre, jag är oerhört lycklig över att det är så mycket som ett år till nästa gång! Hörde en rätt bra tumregel - att aldrig ha fler barn på kalas än antal år som firas. Vi dubblade...

Lycka till med kalaset! Själv har jag funnit att ju mindre planerat desto bättre. Helst ska man ha äldre kusiner el dyl (till barnet då) där som kan roa de små och fortfarande själv tycka att det är roligt.