Kola (gjord med färsk ingefära), oblat och Madeira, griljerad kalkonfilé, chokladpraliner, eggnog, vörtbröd, skånsk senap, Apotekarnes julmust, apelsiner, kaffe med mjölk, rökt lax, saffransbullar (riktigt små och runda gör vi dem, då håller de sig mjuka längre), clementiner, rött vin... Och dofterna allt detta för med sig, tillsammans med doften av stearinljus och gran...mmmm...
(ändrad pga av missförstånd...*muttrar*)
3 kommentarer:
Läste det först som om det fanns väldigt mycket i kolan...
Särskilt oblat och Madeira var lite förvirrande... Oblater brukar inte smaka så mycket...
*asg* mmm, mycket intressant kola, den. Å andra sidan smakar ju inte mandel så jättemycket, men finns ofta med för att ge konsistens, så då kanske det funkar med oblat...?
Så festligt, jag associerade till oblater i kolan, jag med :D
Själv hade jag pepparmyntsolja i kolan!
Skicka en kommentar