2007-08-31

dödslinjer

Jag avskyr att skriva med en deadline hängande över mig, och livet som präst är absolut smockfullt med just deadlines. Förutom de självklara grejerna, som predikningar, griftetal och annat, finns det alltid brev som ska skickas, församlingsbladsartiklar som ska skrivas, agendor som ska tryckas och så vidare, och så vidare. Utbildningen till präst är naturligtvis också helt full med deadlines med alla papers och uppsatser som ska produceras. Usch. Men det är klart, fanns det inte en deadline skulle jag aldrig bli klar med något...

Och så är jag dum nog att gå och ta på mig fritidsprojekt som innebär en massa skrivande och, ja, just det, deadlines. Det är så att man kan kräkas. Men nu ska det vara klart. Inga fler deadlines på ett tag. Ända tills någon fjäskar tillräckligt mycket för att jag ska kasta mig in i något nytt skojigt, tidspressat och researchkrävande hobbyprojekt, utan betalning men med deadline. Håhåjaja, vad gör man inte för fåfängan.

6 kommentarer:

Jeez sa...

okej, du har exakt en timma på dig (från att du läser detta) att joina oss på nya innestället så att vi kan kasta får på varandra, utmana varandra i Vampyr-fighter, diskutera jämlikhet på mjukisbrallaklubben och ta reda på vilket elevhem du skulle hamna på på Harrys skola!

Blyger sa...

Dödslinjer är verkligen jobbiga, men de gör onekligen undertecknad mer effektiv...!

Maria sa...

*asg* ja du, jeez, den dödslinjen missade jag! Då sov jag...

blyger: mm, det är ju så. Tyvärr.

Jeez sa...

http://aronjakob.se/2007/07/26/1240/

Maria sa...

jeez: vilken missionär du är! och han den där aronjakob (skumt namn för övrigt) jobbar ju garanterat för facebook!
en helt annan sak: glömde elias en jacka här? och om ja, ska jag skicka den?

Jeez sa...

Om det är en blå polarn-jacka så glömde vi den. jag har iaf letat här efter en sån... och ja, du får gärna skicka den!

Jag vill ju kunna ha vambyr-fighter med dig, självklart missionerar jag!