2007-07-07

denna dag - fullt ös

Först tvingade jag upp mig "redan" vid tio. Två timmar senare var vår hallvägg tapetserad! Det var rätt meckigt, men det gick, och snyggt blev det (ja, bilder kommer så småningom)! Nu saknas bara någon slags upphängning för jackor o dyl. Funderar på en tuff från Village (kolla under produkter, och sedan keramik/plåt/cement. Den orangea hängaren, fast i väggfast version). Annars är den här från IKEA också fin.

En halvtimme senare dundrade en vänfamilj med två barn och två vuxna in, och stannade till kvart i nio (21). Det har varit en intensiv dag med massor med lek, mat och snack. Verkligen hur trevligt som helst.

3 kommentarer:

kantorn sa...

för mig tar det minst 2 timmar att vakna. Jag kan inte räkna med att göra nått vettigt första 3 timmarna i vaket tillstånd.... Fy vad jag är morgontrött! Skulle vilja vara mer i farten direkt på morran

Maria sa...

Tur då för dig (och mig, eftersom jag är lite åt samma håll) att vi snarare jobbar kväll än morgon *ler* Fast att bli förälder härdar en, man måste liksom sätta igång.

séra Jónatan sa...

Jag har en vän som är morgonpigg och alltid går upp vid 4.30-5.00. Då får han vara själv och hinna med det han själv vill göra. Å andra sidan sover han oftast vid 9-tiden på kvällen, och då har jag åtminstone minst två timmar kvar av min tid på dagen.