2007-07-15

swish - nu flyger vi!

I morgon bär det av västerut, till mesta "resa-bara-några-dagar-för-att-koppla-av-staden" - London. Det känns angeläget att det verkligen är en liten bit bort, därför åker vi utomlands, och, usch och fy, flyger (ur miljöetisk aspekt, annars är det fruktansvärt kul att flyga), och det är lika angeläget att det är en stad vi kan, för att kunna koppla av sightseeing-impulsen. Alltså London i tre dagar. Det ska bli härligt!
Dottern flyttar under samma tid till kusinen i Sydskåne. Hon tycker också att det ska bli riktigt kul.

Vi är nog, i ärlighetens namn, rätt trötta på varandra just nu, vuxna och barn. Raseriutbrotten är aldrig långt borta för dottern för ögonblicket, och vi reagerar väl inte riktigt så moget som vi skulle önska. Det blir en del ultimatum, en del lirkande och en del "äh, jag bryr mig inte". Lite frånvaro kommer nog göra oss alla gott.

Annars förflöt helgen under relativ harmoni. Vi passade mammas hus, hund och katt i Helsingborg och tog det väldigt lugnt. Även det välgörande, inga måsten utan bara en trevlig utflykt till Fredriksdal, bad i barnpoolen i trädgården och god mat.

Inga kommentarer: